11 de setembre 2009

Capítol 6.500 Del Culebró Bromera De Platja

Secció Oci o No i Televisió

Ganivet de premsa de Canal Cou

Hui arriba a les pantalles de tots els ciutadans i ciutadanes de la Comunitat, el capítol 6.500 de la sèrie de ficció amb més audiència de la història de la televisió mundial, Bromera de platja, en la que es relaten les relacions tempestuoses de dos families enfrontades per un desagradable incident ara fa 18 anys. La història té com a marc incomparable el poble costaner de Benichítat, una població que encara no s'ha vist afectada pràcticament per la febra urbanística per raó del turisme i en la que els únics interessos són les passejades per la platja i la pesca.

El principi de la intriga es remunta a l'any 1991 de la nostra era, quan un jove Duardo Casplana, de la familia coneguda al poble com els "populars" va seduir, amb les seus famoses arts amatòries a Marroja Fantres, de la familia dels "obrers". Seducció, que davant l'oposició de la nissaga dels "obrers", va acabar amb la fugida de la seua casa per part de la xicona, que va ser acollida pels "populars" a la seua llar.

Des d'aquell moment, els "obrers" no han perdonat este afrontament, i no han perdut ocasió per a retraure-li-ho als "populars", que també des d'aquell moment, han pujat com la bromera encapçalats per Duardo fins a les més altes quotes del poder i resonància social. En tot cas, els "obrers" mai han defallit, i han preparat la venjança durant tots estos anys. Una venjança que veu la llum precíssament en este capítol número 6.500. I no és una vanjança qualsevol, sinó una repetició milimètrica d'allò que va causar la trama, pero a l'inrevés, perque ara serà, Mamà Piraola, de la familia dels "obrers" qui aconseguirà seduir a PePe Canyuls, dels "populars" per a que abandone la seua casa pairal i faça tornar l'antic esplendor a la nissaga dels "obrers".

No es poden perdre el capítol 6.500 que estarà carregat de més sorpreses, com tampoc la continuació de la història, perque com tot culebró, continuarà.