15 de setembre 2009

Nova Expulsió De Gran Germà Petacé


Secció Crònica Social

Ganivet de premsa de Moncoa

Com no podia ser d'una altra manera, la nova edició del Gran Germà Petacé, continua provocant expulsions de concursants. L'últim que ha hagut d'abandonar la casa del carrer de Sant Perònimo, ha segut Pero Sorbes.

Pero s'havia guanyat la desconfiança dels seus companys de casa perque des d'un principi s'havia mostrat com un malbaratador compulsiu, de manera que al remat, el seu comportament desinhibit amb els diners, afectava al reduit presupost de tots els habitants de la casa. Per això, ha segut l'etern nominat del Gran Germà, perque com quasi tot s'ho gastava ell, no quedava per a que els altres pogueren comprar lo que volien.

En tot cas, sempre s'havia salvat de la nominació perque com s'ha demostrat votació raere votació, era el preferit del públic. Esta preferència no podia tindre altra explicació que el seu caràcter alegre, bromista, joganer i picardiós. Caràcter que anava salvant-lo fins a esta votada, en la que el públic ha hagut de triar entre Pero i De la Pega, els dos preferits dels espectadors. Al remat, pareix ser, que els seguidors mascles del Gran Germà Petacé són els que han decidit, perque no volien perdre de l'emisió, l'esbelta figura de De la Pega, que segurament havia estat nominada només per enveja dels seus companys, davant la seua magnífica presència corporal, que per altra banda, segons afirma ella mateixa, és tot natural sense operacions ni conservants.

Després de l'expulsió de Pero, la vida en la casa continua, pero com es recorda sempre, només pot quedar ú.