11 de setembre 2009

S'incrementarà L'IVA

Secció Ejpaña

Ganivet de premsa del Ministeri i Ministèria de Forment (de forment ni un grà)

Des del Ministeri i Ministèria de Forment (de forment ni un grà) volem fer extensiva la nostra satisfacció perque l'IVA s'incrementarà. Així ho ha manifestat el menistre Pepiño Amargo, en una roda de premsa convocada durant la primera prova del tercer tram del futur tramvia a pedals des de la Capital d'Ejpaña cap a la Comunitat.

En paraules del propi menistre, "Tinc el gust i el plaer inmens de comunicar-los que els menistres estem pensant d'incrementar l'IVA (l'Infraestructura de Velocitat Alta) de manera que tots els nostres conciutadans i conciutadanes podran viatjar a velocitat alta quan esta s'incremente, en el moment que considerem oportú i quan trobem la manera de poder fer-ho. Pero, en tot cas, este increment de l'IVA és una mostra més del caire social de la nostra política, perque este increment afecta a totes i totes per igual."

La noticia ha resultat tant impactant, que els mateixos periodistes, emocionats per l'anunci, han ovacionat al menistre, segurament en nom i representació de tota la ciutadania davant tan històrica noticia per al present i futur de la nostra societat.