12 de gener 2009

L'Excelentíssima Visita Als Caramels

Secció Local

Ganivet de premsa de l'Achuntament

Després de la gloriosa Cavalcada de Reixos en la que el nou règim de govern del nostre Achuntament va millorar l'exitosa cavalcada de l'any anterior, qüestió prou dificil pel grau d'excelènsia abastat, l'Excelentíssima ha visitat als vertaders protagonistes de la cavalcada, els caramels, xiclets i llepolies en general, que participaren en un número indeterminat de milers i milers d'ells (i elles).

Amb esta visita, l'Excelentíssima ha volgut agraïr-los de tot cor, la seua presència a la cavalcada, reconeguent aixina que sense eixa presència, no s'haguera aconseguit el gran èxit per a la nostra ciutat, qüestió que reconegueren els mateixos Reixos d'Orient que manifestaren que era la millor cavalcada a la que havien assistit enguany, cosa que els honra i ens enorgullix.

Pero com la màxima autoritat del nostre poble, no va perseguint la fotografia ni la glòria efímera de les portades dels rotatius sinó que només està interessada en la gestió eficaç, va aprofitar la visita per a anunciar als representants dels caramels les mesures que el nou règim de govern pensava implementar entre les que destaquen les següents:

-Casa d'acollida per a les lleopolies desprovistes del paperet d'embolic i tirades a terra que s'ubicarà al carrer Xocolaters.

- Indemnitzacions als caramels xafats per les màquines de neteja del servici públic que els impedix arribar al seu destí, les boques dels ciutadans i ciutadanes.

- Ajudes per a programes d'I+D+i per a que les llepolies s'adapten a les circumstàncies canviants de l'entorn econòmic i dels gustos dels consumidors.

Amb este anunci l'Excelentíssima demostra una volta més el seu compromís amb el nostre poble, convertint-se en l'única màxima autoritat de la nostra ciutat en dur-la gravada a la sang.