26 de desembre 2008

Carbó-14

Secció Local

Ganivet de premsa de la Casa de ses Machestats els Reixos d'Orient

Estimats conciutadans i conciutadanes del poble que governa l'Excelentíssima, com a totes ses machestats, ens ompli d'orgull i satisfaqsió anunsiar-vos que enguany hem elegit la vostra poblasió com destinatària de la campanya espesial Carbó-14.

Com tots sabeu, des de temps immemorials, els Reixos d'Orient som els encarregats de repartir regals pel món sanser i omplir d'alegria i goig totes les cases, pero també ens veiem en l'obligasió de deixar carbó als que no han segut bons durant l'any. En este sentit, com tenim un bon cor, des de fa uns anys estem duguent avant la campanya Carbó-14 que consistix en deixar carbó només a 14 persones de cada poblasió de les elechides, com és el cas del vostre poble enguany, pero fer-los una gran festa per a que el carbó els sapia millor.

Hem de dir-vos que hem comptat amb la colaborasió de l'Excelentíssima des del primer moment que li comunicàrem la notisia. Ens indicà que el millor lloc per a repartir el carbó de la campanya Carbó-14 era a la Torre, i que des de l'Achuntament montarien una festa per a rebre la càrrega i per a repartir tortell de reixos debaes a tots els conciutadans i conciutadanes que assistiren a la festa.

Estimats, estimades, si vos heu portat bé, no patiu, tindreu els vostres presents, i si no vos ho portat tan bé, tindreu el carbó-14 de la torre que almenys vos resultarà més dolç.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Carbó 14 per l'Excelentíssima, ella si se ho mereix, tot per a ella.