10 de desembre 2008

L'Achuntament Regalarà Racholes de Xocolate

Secció Local

Ganivet de premsa de l'Achuntament

Dins del programa del nou rèchim de govern està per damunt de tot achudar a les empreses del nostre poble, aixina com perpetuar les tradisions populars, i per a estos nadals hem trobat la manera de conchugar les dos coses, la defensa de les nostres empreses i les tradisions pròpies.

Com tots els nostres consiutadans i consiutadanes coneixen, hem destinat part del pressupost monisipal a comprar als constructors del nostre poble, les racholes havien quedat en la desocupació per culpa de la crisi de Petacé. Després d'un temps d'estudiar el destí d'estes racholes, el nostre equip d'experts i subsecretaris, ha trobat la solusió. Cada rachola serà recuberta amb el tradisional xocolate a la pedra del nostre poble de manera que embolicat convenientment passarà a ser el regal institusional de l'Achuntament.

Amb esta solusió aconseguim un estalvi important, un recolzament al xocolate tradisional, una solusió a la qüestió de les racholes i l'augment de l'autoestima dels dentistes, per tant, un nou èxit de la magnífica gestió del nou rèchim de govern del nostre poble