07 de novembre 2008

La Deesa Ikesa Busca Casa

Secció Comarcal

Ganivet de premsa de l'Olímpic Diví

La deesa Ikesa, divinitat nòrdica patrona dels fusters, busca obrir un temple propi a la Comunitat per a que els seus fidels deixen de viachar per tot arreu a rendir-li la pleitesia que es mereix. Després de molts anys buscant establir-se a les terres de llevant, la deesa Ikesa ha trobat la complaença de les màximes autoritats dels pobles i comunitat per a poder obrir un temple per als seus devots, pero si abans ningú volia este temple perque pensaven que anava a provocar que la gent deixara d'adorar a les divinitats locals, ara tots volen que la deesa nòrdica s'instale al seu terme.

La veritable veritat divina ha acabat per imperar, i davant la crisis relichiosa dels valors tradisionals i l'abandó del poble de les divinitats pròpies, les màximes autoritats volen abraçar a la nova fe d'Ikesa que s'escampa per tot lo món i part de l'extrancher, de manera que hem passat del rebuch a la lluita entre els monisipis per a comptar amb el temple.

Per esta raó, des de l'Olímpic Diví volem manifestar que, dins de la nostra omnipotènsia, encara no hem desidit on enviarem la primera pedra del temple d'Ikesa i que valorem totes les ofertes que, via imeil i correu ordinari, ens estan fent arribar des de poblasions tan entranyables com Caserna o Alfarràs. A estes i altres poblasions que preguen per a que obrim alli el nostre temple dedicat a l'advocasió de la fusteria, els animem a que continuen amb les seues orasions i pregàries i que confien en que la gràsia divina d'Ikesa arribe a les seues llars.