08 de setembre 2008

Canvi De Govern Monisipal

Secció Local

Ganivet de premsa de l'Achuntament

En una decissió que prova, una vegada més el compromís de l'Excelentíssima amb el nostre poble, la màxima autoritat del nou rèchim de govern monisipal, ha decidit renunciar al seu càrrec de Diputadíssima, per a centrar tots els seus esforços en alçar la nostra ciutat després dels decenis d'oblit i desgovern als que estava condemnada per l'antic rèchim.

En este sentit, ve emmarcada també la remodelació del Govern Monisipal que s'ha decidit implementar i que consistix bàsicament en la creació de tres Superrechidories:

- La SuperRechidoria d'I+D+i (Integració + Delectació + Igualitarisme) com a integració en l'anterior Rechidoria de Solidaritat, Fe, Esperança i Caritat de les competències d'urbanitat i bona convivència. La seua tasca consistirà en que tots els ciutadans i ciutadanes estiguem contents i ens despertem amb un somriure a la cara.

- La SuperRechidoria del FEM (Foment d'Esdeveniments Monisipals), que arreplega la delegació de Kultura, Prevenció del Valencià i Altres Dogmes de Fe sumant-li de la Marketing Popular. Les seues funcions seran, entre d'altres, coordinar i posar en vàlua els grans esdeveniments que tenen lloc al nostre poble com la carrera de Fòrmula Guan o el Programa de Cant d'Estil Aflamencat o els projectats per a un futur com el Canal Navegable del barranc per a proves olímpiques, el Centre de Documentació de l'Edat Michana a la Torre, o la consecució de la celebració de Tiris i Troians com a festa d'interés crematistic internacional.

- La SuperRechidoria d'Amunt i Avall que naix de l'unió de l'anterior Rechidoria d'Agricultura, Mich Ambient i part de l'Altre i les funcions d'atenció als diferents districtes de la nostra ciutat. Per tant, seua tasca consistirà en conéixer la realitat de cada carrer i cada fanecà de terreny del nostre terme monisipal, recorreguent-lo de punta a punta si cal, això si, sense cotxe oficial.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Eres el més gran!!! Veches a vore les propostes k'ha presentat la nostra Diputadíssima en Madrid en favor de Torrent: ni una, ni micha ni cap. Se'n va de Madrid verche i màrtir, com Santa Justa i Santa Rufina.

Anònim ha dit...

açó és una merda molt gran sense sentit i sense gràcia.

L'eScLaFiT ha dit...

Estimats anònims han dit vostés dos grans veritats. La primera és sobre la grandària d'este Consell de Redaqsió, efectivament som grans (més a lo ample que a lo llarg, pero grans, això sí). La segona veritat és que açò és una merda, hiperreal, pero una merda, aixina és la vida, qué li anem a fer.

Gràcies als dos per llegir este diari i els convidem directament a participar de l'enquesta d'actualitat política