03 de gener 2008

Serem subseu de Fòrmula Guan





(Ganivet de premsa de l'Achuntament)

Gràcies a la sintonia actual entre el nou règim que governa l'Achuntament i la Cheneralitat de la Comunitat de Veins Valenciana, estem en disposició d'anunciar que el nostre poble serà subseu de la Fòrmula Guan durant el Gran Premi que es celebrarà al circuit urbà del Cap i Casal.

Després de mesos de gran treball i esforç i superant altres candidatures, el comité organitzador s'ha decantat per la nostra, donat que durant els pròxims anys podem oferir un circuit de les mateixes característiques que el de la capital, és a dir, urbà integrament en la zona del Marc Central i que no és necessari cap adaptació perque ja està en funcionament des de finals del 2007 i ha segut testat per milers de pacients conductors.

És un circuit tècnic i ple de revoltes espectaculars i que serà utilitzat per als entrenaments dels equips participants en el Gran Premi. Durant estos entrenaments, es tancarà a la circulació, pero l'afectació al trànsit rodat del nostre poble serà mínima des de la perspectiva que no pot empijorar molt més.

Des de hui mateix, este Achuntament treballarà per fer possible la presència als entrenaments lliures d'algun pilot local per a demostrar el seu coneiximent del circuit i les seues revoltes espectaculars.