09 de juliol 2008

Villakonga es fa amb el Paciència C.F.



Secció Esports
Ganivet de premsa del Paciència C.F.

El màxim accioniste del Paciència C.F., Pastiste Solfer, ha signat hui un acort amb el conegut empresari de llimonaes, Juan Villakonga, pel que este últim asumix els poders plenipotenciaris del club furgolístic. D'esta manera el màxim accioniste dóna un pas més en la seua retirada de la direcció del club pacientiste.

A partir de la pròxima Chunta d'Accionistes del Paciència C.F., Juan Villakonga i el seu equip assumiran totes les decissions. En este sentit, i al voltant dels rumors de l'interés de diferents clubs per fitxar als cracks del Paciència, Villakonga ha manifestat que: "Lo rat de l'escut no està en venda, ni les barres, ni la franja blava. Si que és cert que volem modernitzar la pilota per una d'estil eurofoca, pero això no significa l'eixida de la tradicional a la que li buscarem lloc al nou organigrama profesional que estem preparant."

Al mateix temps, amb l'entrada de l'afamat empresari, s'espera millorar els ingresos atípics del club, augmentant la venda de pipes, cacaus i tramusos durant els dies de partit; i diversificar l'oferta d'entrepans, afegint al típic bocata de blanc i negre, el de llomello amb creilles i caragols amb bledes.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Els metiders diuen que:

Villakonga li va dir Pastiste Solfer que tambe vol incorporar al Paciència C.F STOP-OPTIONS.

ALgu sap de que juga este stop? sera el recamvi del "21" Xiulit.