01 de juliol 2008

Granotes En Busca I Captura


Secció Local. Succesos

Ganivet de premsa de l'Achuntament

Estimats conciutadans i conciutadanes, aprofitant les celebracions pel gloriós triumf de la selecció ejpañola a l'Eurofoca, un parell de granotes de la font que rep el seu nom i que és un símbol del nostre poble, han pegat a fugir del maravellós hàbitat que des de l'Achuntament els haviem lliurat amb l'única condició que es quedaren allí.

Des del moment de la recuperació del seu hàbitat, els hem donat debaes els millors aliments, les hem conreat amb delicadesa i tendresa, les canviàvem l'aigua tots els dies, pero tot i això, han decidit incomplir de manera unilateral el contracte de prestació de servicis signat amb este Achuntament causant un perjui important a tots els conciutadans i conciutadanes del nostre poble. Per això, les hem declarat en busca i captura i oferim una recompensa a qui puga donar alguna pista.

No podem tolerar esta falta de disciplina, i prometem a tots els habitants del nostre poble, que seran restituides a la font per a que complixen el contracte.

1 comentari:

Corpi ha dit...

I no heu pensat que les granotes puguen estar en la panxa d'algú que va anar a la font a celebrar l'eurocopa i es va fer unes anquetes amb ceba?