27 de maig 2008

L'Excelentíssima Complix 1 Any

Secció Local.

Ganivet de premsa de l'Achuntament

Hui, 27 de maig de 2008, es complix un any del gojós naiximent de l'Excelentíssima. Ara fa exactament 365 dies que va nàixer la màxima autoritat del nou rèchim del nostre poble, quan ni sos ppares la esperaven, com ells mateixa han declarat: "Va ser tota una sorpresa quan aquella nit donàrem a llum a l'excelentíssima. Després de 28 anys de matrimoni desitjant tindre fills no ens podiem imaginar que precíssament aquella nit anava a produir-se el seu naiximent. Pensem realment que fon un milacre de Nostre Senyor."

A lo llarg d'este any, l'excelentíssima ha anat creixent en sabiduria i gràcia fent-se un lloc en el cor de tots els ciutadans i ciutadanes. Mostra d'açò és que ja durant el dia d'ahir es començaren a rebre a l'Achuntament, presents per a felicitar-li este any maravellós per a la nostra ciutat. Entre els regals arribats destaquen, un reglament faller signat per tots els presidents de les comissions del nostre poble, unes sabates per a les provessons, i un bono mensual de la companyia Air Costrum.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina falta de respecte a la alcaldesa elegda democraticamen enteniu DEMOCRATICAMENT per la ciutat de Torrent

L'eScLaFiT ha dit...

Estimat Anònim, L'eScLaFiT és un diari sensacionaliste i macarrònic de l'hiperrealitat per això ens sorpren la seua reacció, perque no es podia esperar una redacció diferent del nostre equip de redactors.

En tot cas, al nostre guia espiritual li agradaria dirigir-li unes paraules:
Estimat lector, l'humor podem definir-lo com qualsevol estímul que pot provocar una rialla, mentres que el sentit de l'humor és la capacitat d'experimentar esta reacció. Com es pot comprovar, aci falla alguna cosa.

Anònim ha dit...

TORRENT PER LA DIVERSITAT. NO AL RACISME. NO AL FEIXISME.

Davant la convocatòria d’una manifestació d’Alianza Nacional el proper dissabte 7 de juny a la nostra ciutat, un grup de veïns i veïnes de Torrent, hem decidit organitzar un
acte per la diversitat en repulsa a la realització d’aquesta manifestació, de caire racista i feixista. Es tracta d’una concentració lúdico-festiva PER LA DIVERSITAT I CONTRA EL RACISME a la Plaça Moralets el dissabte, 7 de juny, que començarà a les 18:30 h i que s’allargarà entorn a dues hores amb actuacions musicals: entre elles la de Pau Alabajos, el cantautor de Torrent, així com la música tradicional de les dolçaines valencianes i la de tambors africans. Es tracta d’un acte simbòlic, no violent, que té com a únic objectiu rebutjar la presència d’Alianza Nacional pels nostres carrers.

Volem que siga un acte multitudinari, de rebuig frontal de tota la societat torrentina a aquesta barbàrie i per això hem d’estar presents tots i totes. NO FALTES!

... I AVISA TOTS ELS TEUS CONTACTES!