23 de maig 2008

Ara Més Partit Que Mai



Secció: Ejpaña. Política

Ganivet de premsa del PePeE

El Senyor Majoy president del PePeE, almenys a hores d'ara, davant de les mases que s'han concentrat a la seua central del seu partit per a aclamar-lo ha anunciat el lema del pròxim congrés de la seua formació. Este lema serà: "PePeE: Ara més partit que mai"

Al sentir esta joia del màrketing modern, perque no es pot dir més en menys paraules, els simpatitzants han esclatat en un crit ilusionant i de manera totalment expontànea han trencat en fervorosos aplaudiments cap al Senyor Majoy. Tant ha segut l'entusiasme i la taina que el màxim dirigent no s'ha pogut adreçar als presents.

Tot i que el Senyor Majoy s'ha retirat cap al seu despatx, els simpatitzants han continuat concentrats a les portes de la seu central. A banda de lloar al president del partit, han demanat la presència d'Alpesto Fluix Gafarrón per a vitorejar-lo també, encara que segons ens informen estava pegant voltes als túnels de l'M-30 i no havia pogut acodir.

Abans de tornar cadascú a sa casa, els presents també s'han enrecordat de Maria Pil Pil, Ortera Cara, i Templança Guirre, encara que la forta pluja que caia sobre la capital d'Ejpaña just en eixe moment, ens ha impedit enregistrar les seues paraules.