17 de febrer 2008

Tornem Facultativament






(Nota de la redaqsió)

No hem acabat de superar els problemes de salut que ens perjudicaven últimament i que ens impedien dedicar-nos a les nostres tasques macarròniques, pero per prescripció facultativa hem de tornar.

Segons el nostre metge de capçalera hem de dedicar el nostre temps a la redaqsió de L'eScLaFiT perque sinó podiem agreujar la nostra situació. Per una banda, i en declaracions efectuades pel doctor: "ens impedia extrapolar les nostres frustracions més enllà de la nostra ment" i per altra banda "existix un perill més tangible, el perill d'enverinar-se per tant de mosegar-se la pròpia llengua"

Aixina que, donades les circunstàncies i encara convalecients, hem de tornar per prescripció facultativa. Que Déu ens agarre confesats a tots.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Doncs... benvinguts i bentornats.
Ja us tiravem en falta. Si es que sou l'alegria de "la huerta" entre tant de tristor com hi ha en el poble (que hem fet nosaltres per a merèixer això?). Manys mal que ara ve la cavalgada del ninot i ens ho anem a passar be, perquè ja estaven avorrits de tant de CdT i tant de pachequé...