06 de febrer 2008

Cessament temporal



(De collita pròpia)

Aprofitant que hui, en la realitat i, pot ser també, en l'hiperrealitat que ens rodeja, és Dimecres de Cendra, dia que obri les portes de la Quaresma com a temps de reflexió i conversió, el Consell de Redaqsió de L'eScLaFiT vol anunciar que fa un cessament temporal de les edicions d'este diari sensacionaliste i macarrònic.

Qüestions que no venen al cas fan que els redactors estiguen més pensant en la reflexió i la conversió, que no en l'anàlisis de l'hiperrealitat. La part catòlica, apostòlica i valenciana de la redacció demana perdó a qui s'haja pogut molestar, mentres que la part socarrònica, demana que es sapia comprendre la situació.

Possiblement no vos heu enterat de res, pero pensàvem que era necessari explicar perqué fem un cessament temporal (esperem que temporal) de les nostres activitats i no que els nostres amables lectors estiguen esperant actualitzacions. Gràcies.

1 comentari:

Anònim ha dit...

No, per favor, no ens abandoneu. La vida sense vosaltres no és vida. Què voleu? Que la nostra nutrició diària siga la de les mentides del CdT o la de les bojades del Pachequé? Us necessitem. Torneu prompte. Gràcies.