29 de novembre 2007

Conéixer l'himne és un deure indefugible


(Comité de premsa del PESOÉ)

El portaveu del PESOÉ local ha manifestat que el seu grup municipal demanarà que tota persona que entre a l'edifici consistorial ha de cantar l'himne del poble. "Al PESOÉ pensem que és un delicte que encara trobem ciutadans i ciutadanes que no sapien el nostre himne, una obra coneguda mundialment per la seua mestria musical i d'una profunditat poètica de tal preciossisme que cada volta que el cantem ens emociona a tots."

Després de mocar-se i eixugar-se les llàgrimes per l'emoció, el portaveu del PESOÉ va continuar diguent que "per això, anem a proposar al plé de l'Achuntament, que es dispose un agent de l'autoritat a cada entrada de l'edifici, i al que no s'ho sapia, el reconduixca al saló d'actes, on professors de cant li ensenyaran el nostre himne."

Per a acabar la roda de premsa, tots els presents, com no podia ser d'una altra manera, entonàrem mà a mà, formant anell que dansa envoltant l'essència d'un poble i esclatant fulgent en un crit vibrant el nostre himne. Això sí, s'havia instalat un karaoke de manera transitòria, per si algun despistat encara no coneixia el nostre afamat càntic patriòtic local.


Nota Aclaratòria de la Redacció. L'eScLaFiT es convertix novament en el mijà de comunicació que està més aprop de la noticia. Ja el passat sis de novembre a la noticia "Pegament ZP" anunciàvem quines anaven a ser les intencions del PESOÉ local i l'himne. Açò va dedicat a qui dubta de la nostra credibilitat.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Himne. Lo que li faltava a la "banda". El "himne".