05 d’agost 2009

L'Avinguda Sense Pastís Valencià


Secció Local

Ganivet de premsa de l'Achuntament

En compliment de la promesa de la nostra Excelentíssima, els conciutadans i les conciutadanes del nostre poble, han pogut decidir si en l'Avinguda volien que es continuara venent el Pastís Valencià o no. Com s'esperava la participació ha estat màxima i només han deixat de votar en el referendum convocat segons mana la sacrosanta constitució, unes poquetes persones que segurament estaven de vacances o de vacacions. Han votat 125,5 electors mentres que els vots han segut aproximadament uns 135,75. D'estos, el 55,35% volien que es continuara venent el Pastís Valencià en l'Avinguda, mentres que el 57,56% han votat que no. Per tant, el canvi s'ha decidit de manera inequívocament democràtica i participativa.

El gremi de Pastissers del Pastís (PP) han manifestat que ja era hora que es deixara de vendre el Pastís Valencià a l'Avinguda i que en esta artèria principal es vengueren altres pastissos perque encara que ells són valencians, són més de la comunitat de veïns que marca l'estatutet. Per la seua banda els Pastissers i Saladors d'Obradors Experimentals (PSOE) encara estan sumant el número de vots perque hi ha alguna cosa que no els quadra, pero al tancament d'esta edició encara no han trobat qué no els quadra en concret. Per últim, Consumís pel Pastís Valencià-Bloc de Xocolate han fet conéixer la seua contrarietat perque es deixe de vendre el tradicional pastís valencià per altres descafeïnades ofertes no tan arraïlades a la nostra població.

En tot cas, segons fonts ben informades, encara no està decidit quines seran eixes altres ofertes (descafeïnades o no) perque això també està en mans dels conciutadans i conciutadanes com es va comprometre l'Excelentíssima per a fer participar popularment a la gent del nostre poble. De manera que encara queda la segona part del referendum per a decidir que es vendrà a l'Avinguda, pero això sí, està clar que res de Pastís Valencià perque el poble ha parlat casi unànimement.

3 comentaris:

Juan E. Tur ha dit...

Tinc entés que l'informació no és precisa, si estàs parlant del achuntament de 'Torrente 4, l'alcaldessa fatxa de la llei'. Ja que a eixe poble la gent que ha anat ha dit majoritariament que volia Pastís, i a soles chuntant els que volien ensaimada, moniato, coca en sal i empanadilles han aconseguit chuntar un grup superior de chent que volia menchar atra cosa. Aixi que el titol seria 'La chent vol pastis a l'avinguda però la fatxa es comportarà com a tal i es passarà el que vol el poble per la figa'.

L'eScLaFiT ha dit...

En primer lloc donar-li les gràcies a tan insigne visita bloggera, i en segon lloc, dir-li que certament les informacions són confuses, depén qui siga l'orgue emisor, com en este cas el propi Achuntament.

Salutacions

Palurdo ha dit...

No tenia ni idea de que volien deixar de vendre el pastís valencià! Jo pense que igual és resentiment perquè fa anys van llevar de la plaça de l'Achuntament l'estàtua de Paquito el Xocolatero, qui tampoc era partidari del pastís. A lo millor, si li regalem a la molt honorable un bolso del Buitoni eixe ens deixa menjar pastis com tota la vida... és massa progressista i vol acabar amb el tradicional pastis valencià!