22 de juny 2009

Manifestació Masiva Pel Canvi De Nom

Secció Local

Ganivet de premsa de l'Achuntament


El passat dissabte tingué lloc la major manifestació de l'història del nostre poble per a reclamar que l'Avinguda principal, coneguda com a Avinguda dels Màrtirs de Chunta Local, des de 2007, passe a denominar-se Gran Via dels Màrtirs de Chunta Local. El clamor popular per abastar este canvi que li donaria més prestància i glamour a l'artèria principal de la nostra ciutat va ser tan important, que l'Excelentíssima ha decidit escoltar la veu del poble i fer-li cas, bàsicament. En tot cas, com sempre s'ha de complir el tràmit democràtic caldrà fer una consulta com mana la sacrosanta constitució i organitzar un referendum popular i un referendum per al poble.

En este sentit, l'equip del nou règim de govern encapçalat per la pròpia Excelentíssima es posa a treballar des de hui mateix en la preparació d'este relevant referendum. Això sí, com la tasca és tan important i fa necessari que es centren tots els esforços humans, materials i presupostaris, el nou règim de govern, demana paciència als ciutadans i ciutadanes del nostre poble perque caldrà aparcar de manera transitòria els grans projectes que tenim en marxa com la primera pedra de l'hospital, el nou meravellós emplaçaments per als barracons del col.lege sense emplaçament definitiu, la redacció del projecte transaccional de les 5 o mil VPO, la inauguració del pont del canal (en este cas esperar uns mesos més després dels anys de no fer res tampoc tindria massa importància) o el soterrament de les vies del tramvia a l'altura de la redona de Bisbe Benlloch, per a que continue rodant pero sense molestar al personal.



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Si hiciera caso nuestra alcaldesa a todo lo que la gente le pedimos por la calle.....¿ por que no empieza ya a construirse el colegio nº10 ? ¿ o quiere que el proximo jueves llenemos el pleno de camisetas amarillas? Pues eso va a ser... eso va a ser del riego.

L'eScLaFiT ha dit...

Estimat/ada anònim/a, com moltes vegades diguem en els Consells de Redaqsió de L'eScLaFiT, la realitat supera l'hiperrealitat.