11 de juny 2009

Florenpino Els Vol A Tots


Secció Sports

Ganivet de premsa del Real Pastís M.C.

El nou president del Real Pastís M.C. (Monàrquic Club), Florenpino, elegit màxim mandatari del club més millor de l'Univers i part de l'extranger per incomparecència dels rivals, ha manifestat que va vol a tots els jugadors ejpañols del Paciència C.F.

Florenpino, molt aficionat als silogismes ha expresat que si a la selecció ejpañola van els millors jugadors ejpañols i al Real Pastís han de jugar els millors jugadors ejpañols, com que la selecció ejpañola està plena de jugadors del Paciència C.F., este club de províncies ha de rendir-se a l'evidència i deixar que els seus jugadors ejpañols, almenys els internacionals queden lliures per a fitxar pel RPMC.

Els diaris més seriosos del món en la qüestió esportiva, Masca i Flas, ràpidament han argumentat a favor de Florenpino, convidant al Paciència C.F. a que fidel al seu himne continue ofrenant nous jugadors a Ejpaña, una nació que en este cas representa el Real Pastís dins i fóra de les nostres fronteres. Al mateix temps els seus columnistres habituals, dins de la seua també habitual imparcialitat, han escrit negre sobre blanc (que no blancinegre) que el l'equip natural i el seu destí en lo futbolístic de jugadors com David Pilla, David Chiula, Raul Algol, Juan Masca o fins i tot Pablo Remandez és el Real Pastís.

Fonts ben informades del Paciència C.F. han explicat que davant estos arguments tan estudiats no tenen més remei que donar el seu consentiment, en tot cas, pareix que a última hora s'han enrecordat que tenen un mini estadi a mitat fer, i coneguent l'afició a les construccións del president del RP, li ha demanat que si fera el favor de prestar-los encara que siga un grapat de rajoles i atabons per a vore si en això van acabant el camp que tenen a miges. En tot cas menudalles per a un ser viu superior com Florenpino