13 de maig 2009

Requeteinauguració Conflictiva

Secció Local

Ganivet de premsa de l'Achuntament

Tot i els intents de la minoria de desestabilitzadors de sempre, contraris a tots els avançaments que des de l'equip de govern de l'Achuntament estem efectuant, ahir, el President de la Disfrutació, Alfondo Fuig, i l'Excelentíssima, requeteinauguraren les instalacions esportives abans conegudes com a La Vila del Karma i que a partir de hui seran nomenades com a Ana Ven i Dina.

Afortunadament, el reduit número de desestabilitzadors i pancartistes obtingueren la resposta de centenars i centenars de veïns que de manera expontànea aplaudiren a les màximes autoritats fins que oufegaren la crispació dels boicotetjadors en un no res. D'esta manera, els nostres conciutadans i conciutadanes pogueren fruir amb les millores de les instalacions que bàsicament consistixen en canviar l'antiga placa de la primera inauguració per una nova més moderna.

Durant l'acte, tant Alfondo Fuig com l'Excelentíssima tingueren l'oportunitat de tornar a prometre als membres de l'A.M.P.A.R.O. (Associació de Mares i Pares d'Alumnes Residents en Obres) que en el termini mínim d'uns 10 anys els seus fills podran accedir a les millors aules que mai hagen pogut somniar.

Durant els parlaments, Alfondo Fuig va tornar a donar una lliçó d'urbanitat, dicció, respecte i talant democràtic com pocs representants polítics poden lluir, mentre que l'Excelentíssima va indicar que Ana Ven i Dina, l'esportista que dóna nom a la nova placa no estava present perque estava duent pel món el nom d'Ejpaña, la Comunitat i el nostre Poble, pero que en tot cas, com estaven ella i el President de la Disfrutació, ells podien perfectament descòrrer la cortineta per a que tots els conciutadans i conciutadanes pogueren admirar la nova placa de requeteinauguració.

2 comentaris:

Ampa CEIP nº10 Torrent ha dit...

Ya llevamos 3 años enjaulados y en el mejor de los casos estaremos 2 años mas, es decir 5 en total, y lo peor es que ya nos estan avisando desde los centros de ESO que si no lo preveen, nuestros hijos empezaran la eso tambien en barracones !!! no, no no, esto no puede ser....hay que hacer algo, publica esto, por favor...de aqui a 6 años, si no se hace algo, la eso en barracones !!!

L'eScLaFiT ha dit...

Estimats i estimades "Delegad@s de Aula", des del Consell de Redaqsió de L'eScLaFiT, vos volem agraïr que confieu en el nostre diari hiperreal per a fer constar les vostres reivindicacions, i per això, dins del nostre esperit de servici social publiquem el vostre comentari (encara que siga provinent de la realitat).