09 d’abril 2009

Petacé Castigat A Fer Els Deures

Secció Ejpaña

Ganivet de premsa de la Moncoa

Els pares de la pàtria i guardians de la Santa Constitució, com a bons ascendents que són, han mostrat la preocupació pel divergent aprofitament acadèmic que està mostrant el seu fill principal a hores d'ara, el president Petacé, i com a primera mesura per a vore si endreça el curs i les seues qualificacions, l'han deixat sense vacances de Setmana Santa per a intentar que es centre en l'elaboració dels deures.

D'esta manera, Petacé s'ha alçat matí este Dichous Sant, per a encetar els seus quefers que per a estos dies li han manat de l'escola. En tot cas, per a no causar-li un trauma per pensar que mentres ell està treballant, els seus companys estan a la mar o la montanya, els pares de la pàtria han fet cridat a dos dels seus amiguets de l'escola per a que li facen companyia i li ajuden a fer els deueres, Elena Falcado i Pepiño Amargo, que no és que estiguen molt contents amb esta decissió, pero que el seu curs tampoc és per a tirar cohets.

Les sumes i les restes conllevades, el coneiximent del medi (per a saber per a on xafen), i les oracions bàsiques del bon crestià (perque sempre són un recurs per a salvar determinades situacions) seran els estudis que, a partir d'ara, i fins que acaben les vacances (no per a ells i ella) tindran entre les mans els tres estudiants. Els seus pares esperen que esta mesura ajude a centrar a Petacé i sinó, almenys, s'estalvien uns dinerets en les vacances per lo que puga passar.