23 d’abril 2009

Cams i Bancaixes Gravarà Un Disc De Boleros

Secció Comunitat

Ganivet de premsa de la Cheneralità

El Molt Crestià President de la Cheneralità de la Comunitat, En Fransisco Cams i Bancaixes, gravarà un disc de boleros amb fins solidaris que tindrà el títul en la nostra llengua, encara que un tant críptic: Por Eva Jonc.

Les cançons d'este CD seran clàssics boleros que estan arrelats en el subsconcient sentimental de tots els ciutadans i ciutadanes de la nostra Comunitat interpretades des de l'especial veu del nostre Molt Crestià President. Melodies com "Milano amore mio", "Amiguito del alma querido", "Lo nuestro", "Te quiero tanto", "Toda una vida", "No és un regal, és un detallet", "20 pueblos no es nada" que deleitaran i ompliran de goig als compradors d'este CD perque, a banda de la qualitat musical estaran contribuint a fer un regal meravellós a diferents ONG de la nostra Comunitat.

Des de la Cheneralità esperem la col laboració de tots els nostres conciutadans i conciutadanes a este gest sense precedents i de gran qualitat humana del nostre Molt Crestià President.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

jua,jua,jua,jua...me he caido del sillón del ataque de risa.
MoLt bó.
Te ha faltado en en el cd un título ; "muñequita linda".
Camps dimissió.

L'eScLaFiT ha dit...

Estimat anònim, sempre és possible un Greatest Hits per a incloure el "muñequita linda". Gràcies per ser lector de L'eScLaFiT

Linda (la muñequita) ha dit...

la ortografia al escriure forma part del hiperrealisme macarrònic, supose.
molt bona la notícia

L'eScLaFiT ha dit...

Estimanda Linda:

A L'eScLaFiT fem us de la normativa per la la nostra llengua hiperreal de l'AVL (Acadèmia de Vidents de la Llengua). Són coses de l'hiperrealitat macarrònica com vosté mateixa ha suposat.

Gràcies per la seua valoració.

El Sapo ha dit...

Està bé, però eixes cançons hi a que gravar-les de veritat. En quant me compre el micrófon les fique a Redkaraoke.
"Camps Bomb" la vaig escriure fa dos anys però no perd actualitat.
En quant a "Paquito el imparable" només cal canviar els noms dels consellers...
Fes-te un passeig pel meu blog, i continua!! :)

L'eScLaFiT ha dit...

Hola El Sapo. La nostra mancança d'instruments financers ens impedix tindre capacitat per a gravar cançons per al karaoke, pero té vosté la total llibertat per a poder fer-ho naturalment.

Passejat el seu blog només ens queda que donar-li les gràcies per les seues indicacions