10 de novembre 2008

Vesprada Revolucionària Al Nostre Poble



Secció Local

Ganivet de premsa de l'Extinta EGB

Convocada per l'Extinta EGB (Estudiants per la Globalització del Batxirellat), assistirem a una vesprada revolusionària d'enfervorits estudiants i professors que aunaren les seues veus en defensa de la colectivització de l'ensenyament. A la crida de l'extinta EGB, acodiren achermanats en l'esperit de la revolusió diferents organitzasions com la CCCP (Comité Central de la Comuna de Professors), la KGB (Kolectiu Gairebé de Bidells), la POUM (Plataforma d'Obrers Universitaris Motivats), la FAI (Federasió d'Alumnes Inconformistes), o el MARX (Moviment Autonomiste Revolusionari de Xiquets).

Quan les màximes autoritats del nostre poble s'adonaren de la multitut entusiasmada, festiva i cridanera, posaren en marxa el pla contrarevolusionari de rigor i ordenaren una apagada de suministrament elèctric que deixà a fosques el recorregut dels milers de goles revolusionàries per la colectivització de l'ensenyament. Pero el nou rèchim de govern del nostre monisipi no aconseguí el seu objectiu d'aigualir l'enardiment dels manifestants, més al contrari, els va donar ànims per a continuar i fer-se sentir en mitat de la nit, eixa nit en la que ens desichen sumir com una alegoria de la foscor en la que ens volen endinsar els liberals-conservadors adoctrinadors.

D'esta manera, es varen sentir més fortes que mai els himnes marqsistes-estudiantils i anarko-professorals com "A los barracones, a los barracones, por el triunfo de la colectivización" o "Que vinga, que vinga, que vinga la llum, que per a estudiar no ens vorem ni un ful" i consignes com "¡Siutat de les Ciènsies, en cada escola!" o "¡La Formula U, en cada institut!" o altres més lúdiques com "¡Esta és l'afisió, d'un Valencia campió"

Quan els milers de manifestants arribaren a les portes de la Casa del Poble, la cua de la manifestasió encara no havia eixit de l'Assut de les Granotes, raó que va endarrerir la llechida del manifest final que va ser anunsiat en la llengua ofisial de l'Estat i proclamat en la llengua ofisial del Pais pero no en eixa llengua aliena que ens volen imposar en la nostra educasió.

Una vegada llechit el manifest i corechades les seues demandes per la multitut revolusionària es va desidir disoldre l'exitosa manifestasió de la que estem ben segurs ha sembrat en els cors dels seus assistents l'esperit democràtic i boliviarà que els liberals-conservadors que governen el nostre poble volen extirpar a quansevol preu.

Estudiants, Matriculats, Mestres i Personal no dosent de l'ensenyament tots a una veu ¡Achermanem-nos en la lluita final! ¡L'educasió per al que l'estudia!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sí, a estas alturas, fatigan unos y otros. Por cierto ¿no te apetecerá contribuir con un poco de mierda en mi foro? Es que de momento estoy cagando yo solo. Podrías contribuir con un poco de mierda. No te pierdas el water portable con el que poder cagar en la calle si no te dejan hacerlo en Gran Hermano.

http://46900.mejorforo.net/

L'eScLaFiT ha dit...

Estimat lecor anònim de 46900, volem donar-li les gràsies per la seua contribusió que no IBI, pero li demanem que per a la pròxima partisipasió seua tinga a bé moderar les seues expressions com "mierda", "cagando" i "cagar" que podria canviar per "kakita", "haciendo popó" i "hacer popó".