12 de novembre 2008

Resistènsia, Pastis i Comunisme

Secció Comunitat

Ganivet de premsa del Politburó d'Esquerra Fundida

En reunió assembleària popular, el comité permanent del politburó d'Esquerra Fundida, vol llançar un missache de resistènsia, pastís i comunisme davant els últims atacs resebuts per part dels nostres antics aliats del Consumis pel Pastís Valencià encarnats en la figura de la nostra coordinadora cheneral Mòria Carcos, autèntica inspirasió nostra i últim bastió de les essènsies del comunisme. Els quintacolumnistes que s'han apropiat del pacte del Compromis com els burgesos acomodats que són, l'han expulsada de la seua casa de les Corts, i sense pensar-ho ens hem replegat als nostres quarters d'hivern per a continuar resistint els atacs dels nostres anteriors aliats que es revestixen amb la pell de l'ecosocialisme, l'anarcotercerviisme i la fe en l'ecolochisme per a enganyar al poble.

A estos antics companys neoburgesos no els retrem ni rancunia ni odi, perque ens ho prohibis la nostra biblia marxiana i el catesisme de Mau, pero això no vol dir que des de la nostra posició continuarem guardant la veritat absoluta de l'esquerra més pura. Estimats en el senyor Lening: ¡Resistènsia, Pastís i Comunisme!

2 comentaris:

Gabriel Gilabert ha dit...

Contracomunicat d'inisiatiba del pinar valensia. A dia de ui sah demostrat que la Moria Carcos es la reencarnasio de Maosedung i nosatros som els aspirants a la sablasio dels pinars valensians, i no volem saber res de llibrets rotxos. I per això amb excomulgat a la Moria i deseguideta ho farem amb el Platyener, echemplar de burgesos. Nostre lema; o pinar o res, i si es res, tots als sosialistes que sempre caben mes. Salut i pinar. INisiatiba.

L'eScLaFiT ha dit...

Estimats en el senyor d'Inisiativa del Pinar Valensià des del Consell de Redaqsió de L'eScLaFiT els volem donar les gràsies per confiar en el nostre michà per a donar a conéixer les seues notes de premsa. Fem promesa ferma d'atendre'ls sempre que ho desichen. Asi tenen la seua casa verda