17 d’octubre 2008

Som Nasió Pero No

Imache descriptiva del comunitarisme del PePeCé

trobada en una uep quasi tan hiperreal com esta


Secció local i comunitat al mateix temps

Ganivet de premsa del PePeCé (Partit Popular de la Comunitat)

Davant una expectació mediàtica i de personal com mai s'havia donat en l'història, i de la presència de les màximes autoritats del nostre partit, Cams i Bancaixes i Frita Palmerà, l'Excelentíssima va presentar la ponència que ha coordinat per al pròxim congrés del Partit Popular de la Comunitat (PePeCé) baix el lema: "Sí perque sí, pero no" dividida en diferents títuls i capítuls com la sacrosanta Constitució d'Ejpaña.

El punt que més va cridar l'atenció als presents és el capítul titulat: "Sí som nasió, pero no" en el que l'Excelentíssima desgrana pas a pas, el sentiment particulariste del PePeCé que es sintetitza en lo següent: Ser comunitaris és la nostra manera de ser ejpañols. Perque no som rochos separatistes, ni nasionalistes excloents, sinó comunitaris incloents. Per tant, això es traduix en que no parem d'ofrenar sense esperar res a canvi.

Dins d'este esperit, per exemple, estem orgullosos de proclamar que, les plaches de la nostra comunitat són de tots els ejpañols, pero l'aigua dels rius són de Masvella i la Taca o de Casalunya; que la nostra Senyera no s'inclina davant res, pero que ha de baixar als compasos de l'Himne d'Ejpaña; o que hem de conservar la nostra llengua, pero parlem en ejpañol per a que mos entenguen en tot lo món. (Perque naturalment l'ejpañol es parla en tot lo món).


6 comentaris:

Gabriel Gilabert ha dit...

Acabe d'aterrar a aquesta hiperrealitat i l'esclafit, però segur que tornaré. Molt bé company o companya. Salut

L'eScLaFiT ha dit...

Estimat Biel Cucanya, benvingut al nostre diari hiperreal i macarrònic. Gràcies per la seua visita i participació, i naturalment pel seu desich en quant a la situació física i síquica del nostre Consell de Redasió, que estem ben segurs, compartiran tots els nostres lectors (bó, llevant de la típica excepció que confirma la regla)

Gabriel Gilabert ha dit...

Vaig a afegir-te al meu blog, val la pena això de la hiperrealitat.

Josep ha dit...

Molt bona!

L'eScLaFiT ha dit...

Estimat Biel, des del Consell de Redaqsió de L'eScLaFiT li volen donar les gràcies per la seua amable atenció que s'ha traduit en el seu enllaç dins dels seus escrits reals. Ens agradaria que antenguera vosté que no podem contrarestar-li amb el mateix tractament, donat que al nostre diari macarrònic, només ens ocupem de l'hiperrealitat, pero protemem encaridament que en els escasos instants en que podem fuchir del nostre estat alterat de consiència visitarem el seu blog amb gran estima i dedicasió

L'eScLaFiT ha dit...

Estimat Josep, des del Consell de Redaqsió de L'eScLaFiT li volem donar les gràcies per la seua lectura i participasió, i esperem continuar comptant amb la seua visita i més si és per a dedicar-nos paraules tan carinyoses com les seues