05 d’octubre 2008

Nova Seu Del Cingul Catòdic

Secció Local

Ganivet de premsa del Cingul Catòdic

En el tercer dia del mes d'octubre de l'any de Nostre Senyor de 2008, els membres del Cíngul Catòdic, acompanyats de les forces vives del nostre poble, encapçalades per l'Excelentíssima junt a la incorporació monisipal, i la resta de màximes autoritats eclesiàstiques, civils i militars, vàrem procedir a la inauguració de la nostra nova Seu Central.

L'acte, que, com no podia ser d'una altra manera va estar precedit d'una desfilada provesional, en la que participaren el socis i accionistes d'esta històrica entitat del nostre poble, i membres de les diferents agrupacions que la composen, com són: L'Acordeó Polifònic, el Chardí de Flors de Solfa, el Grup de Cant d'Estil Aflamencat, la Molla de Cabals i Dolçaires, els Grups de Co-Co-Ro-Coc i l'afamada Banda de Cornetes i Tambors guanyadora de guardons internacionals i varies voltes premiada en el Certamen Internacional de Conjunts de vent i percusió de la Fira de Chuliolvert.


Després de la desfilada provesional i abans dels enfervorits parlaments de les màximes autoritats del nou rèchim de govern monisipal, i altres prohoms presents, va tindre lloc la benedicció litúrchica de l'edifici distribuida carismàticament pel Bispe Auxiliar de la nostra Archicomunitat, que va encomanar cada racó de la nova seu com a instrument salvífic de les nostres ànimes pecadores i per a machor glòria e lahor de Nostre Senyor.

Només acabar de repartir la benedicció litúrchica a racholes i persones presents, el Bispe Auxiliar va intervindre en primer lloc per a recordar l'origen catòdic evanchèlic de la nostra associació en un parlament que va captivar a tots els nostres conciutadans i conciutadanes per la seua senzilla innovació en parlar d'unes qüestions que mai havien sentit. Posteriorment, es dirigi als presents el Cheneral Manager de la CAMS, per a tranquilitzar als milers de persones sobre la seguretat dels seus estalvis, entre altres raons, perque ho ha dit el mateix menistre, cosa que ens ompli a tots de gran tranquilitat i calma. A continuació, el president del Cíngul Catòdic va repasar les aportacions econòmiques realitzades per socis, accionistes, benefactors i anònims conciutadans des del segle XIX fins als nostres dies, un per un per a no oblidar a ningú, pero d'una manera tan amena, que va aconseguir concentrar l'atenció impertèrrita dels presents. Quan encara es podia escoltar el remor dels entusiasmats aplaudiments al president per la seua brillant intervenció, va prendre la paraula la nostra Excelentíssima, vestida de radiant carmesí, que durant uns minuts es va dedicar a recordar com sense la seua aportació com a màxima autoritat del poble, no haguera segut possible inaugurar esta nova seu, afirmació que va ser agraida amb en un beneplàcit generalitzat. Per últim, es va adreçar a la multitut, el cap de la Consergeria de Molestar Social que va ser molt breu i concís: "Prou, a menchar".

Amb estes sentides paraules del representant de la Cheneralità, es va procedir a fruir del ví d'honor, no sense abans descòrrer la cortina que fins a eixe moment, amagava a la vista la Placa Inaugural que serà testimoni etern d'este dia tan assenyalat en la història del nostre poble, i que sempre retindrem orgullosos en la nostra retina i en el nostre cor.




2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quede emosionat per les seues cròniques, tan hiperreals que pareix que están escrites en tres dimensions. No s'hauria de morir mai vosté.

Anònim ha dit...

El que ha llechit este comentari i s'ha quedat satisfet tampoc s'hauria de morir mai. Li recomane este vídeo hiperreal en homenache al festival aflamencat. Només cal punchar damunt del meu nom.