17 de setembre 2008

Fasion Vuic Pasarel

Secció Local

Ganivet de premsa del Clup dels Presents

Des del Clup dels Presents, amb la colaboració de l'Achuntament del nostre poble ens congratulem en presentar la pròxima Fasion Vuic Pasarel, que tindrà lloc, si la plucha ens deixa, dins del paratge incomparable de l'Or del Tenor.

El programa de la FVP, ho explicà la cherent del Clup dels Presents amb les seues pròpies paraules, "després de l'inauguració que no puc desvelar per a no donar a conéixer la sorpresa, la primera desfilada serà a càrrec dels disenyadors Pitorro y Fuchino amb la seua magia habitual. Més tart eixiran a la pasarela els models de Caralina Portera rodejats del seu glamur habitual. Altres disenyadors d'esta FVP, són, Flansis Másquepinos i la seua colecció "Mediterranea part 1985", Hanibal Maguna i els seus vestits de novia o Car Cagafi que omplirà l'espai de la seua elegància refinada i cosmopilita. Encara que la desfilada acabarà amb la roba infantil de Debota a la Comba, que ens farà disfrutar de la ricura dels nostres xiquets per a finalitzar la FVP."

Per la seua part, la màxima autoritat del Clup dels Presents va afirmar que: "com la nostra machor preocupació és el comerç local, ham aplegat a un acort amb l'Achuntament, de manera que l'avinguda principal del nostre poble que fins ara s'ha conegut com a Avinguda dels Màrtirs de Chunta Local, passarà a denominar-se, complint també amb els dictàmens de la Llei de la Memòria Histrònica, com a Avinguda del Comerç i Hogar Complet, i esta era la sorpresa de la gala inaugural."

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A un amic meu lan dit fa uns dies que la seua vivienda que li la van adjudicar a un preu ara valdra un atre preu. Mes car per supost. Li va dir el encarregat de una de les empreses que estan fent les viviendes.
Propose que la señora Catala se dedique a vendre les viviendes y explique als adjudicataris perque ara val mes dines la seua vivienda.
Dit eixo, esta señora en el congres de diputats no pinta res y el señor Camps te que donar compliment a altres compromisos que te en gent mes important que la señoreta Catala.

L'eScLaFiT ha dit...

Estimat anònim, des del Consell de Redaqsió li agraim que tinga el nostre diari com a referent opositor a tota realitat, pero precissament per això, com este diari està tan lluny de la realitat com molts dels nostres polítics, li aconsellem que si pensa que té alguna cosa a denunciar o reclamar s'adrece a la premsa de la realitat d'a on vosté visca o els partits polítics que vosté considere que poden ajudar-lo.

Sense res més per la nostra part, reiterem el nostre agraïment i esperem que continue vosté fruint de la nostra lectura. Gràcies