09 de setembre 2008

Enquesta d'Actualitat Política



Enquesta d'Opinió

Elaborada per l'Institut Orpina

Amb l'inestimable colaboració de l'Institut Orpina volem polsar l'opinió dels nostres conciutadans i conciutadanes al voltant d'una qüestió d'actualitat. Ara que l'Excelentíssima ha deixat de ser Diputadíssima, penseu que el senyor Cams i Bancaixes li atorgarà la responsabilitat d'una Consergeria dins del seu Consell de la Cheneralità? Podeu elegir entre diferents respostes i, per suposat, donar la vostra opinió.

Esperem la vostra participació en el qüestionari que trobareu en la banda del costat, junt als vostres comentaris. Gràcies





3 comentaris:

Anònim ha dit...

l´Excelentisima li podrien dir carinyosament la io-io.

apujar i abaixar .... abans de la capital de ejpaña al poble y ara sera del cap i casal un atra vegá al poble. I tot per a no estar en sa casa ,( aixo te que ser una enfermetat segur ).claustrotorrent o algo paregut.

A mes, que lo de la io-io li queda de categoría

FRMP

L'eScLaFiT ha dit...

Estimat anònim, des del Consell de Redaqsió de L'eScLaFiT li donem les gràcies per la seua participació, pero hem duptat de la publicació del seu comentari, perque pensàvem que ratllava la desqualificació personal. Com diu fer-ho amb carinyo ho hem deixat passar, pero esperem que en les seues pròximes intervencions tinga en compte que aci estem per a parlar de l'hiperrealitat des del macarronisme. És a dir, en un bri de sentit de l'humor per en un molt de carinyo com a vosté li agrada.

Una forta abraçada esperant que es faça càrrec de la nostra argumentació.

Anònim ha dit...

L'ambició no té límits. En política, encara manco.

Homenatge hiperreal. Comentari de Pasqualo quan Vicenteta de Favara es va alçar les faldes als genolls:

La vinya de Sant Jogim,
mirava jo de reüll,
calculant quant de raïm
cabia dins d'aquell trull.

Continuarem més avant si els temps acompanya.

Ala, a dormir que es fa tard.