03 de juny 2008

Unanimimat al PePeE

Secció Ejpaña

Ganivet de premsa del PePeE

Després de la reunió ordinària de l'Executiva Nacional del PePeE ha quedat molt clar que tot al nostre partit és un gran goig i una gran alegria i no com s'encaboten en afirmar la Cadena Godspel i el diari El Mundano. De fet, la persona que estos mitjans proposaven com a cap visible de l'oposició al Senyor Majoy, Juan Mosca, durant la seua intervenció en el conclave va insistir en que li pareixia molt encertada l'elecció del lema del Congrés "Ara més partit que mai" perque pensava que arreplegava la situació actual de completa ilusió que viu el PePeE.

Després de Mosca, parlà Gonsales Bons que fent us de la seua bucòlica personalitat li va demanar a Juan Mosca i al Senyor Majoy que es donaren una forta abraçada, extrem que ni desmentim ni confirmem per a preservar la privacitat d'estes persones.

I aixina, fent càntics de lloança a nostre Senyor Majoy i a les seues polítiques lliberals-conservadores-centristes va acabar l'Executiva Nacional donant el vist i plau al començament del pròxim Congrés de la nostra formació que serà el primer pas per a recuperar el govern del pais.