04 de juny 2008

Sequera de Facheres Mallors

Secció Local. Fulla de Falles, Fires i Festes

Nota d'Achències

Després dels sis mesos de meravellosa gestió de la Platachunta ha arribat el temps del recanvi en l'orgue de direcció de les falles del nostre poble, i eixe recanvi, com no podia ser d'una altra manera és la Replatachunta.

Sense temps ni per a ser ratificats per la màxima autoritat, la Replatachunta s'ha trobat el primer problema que ha d'afrontar, la sequera de facheres mallors per a la Cort d'Honor. Diversos factors com la falta de sentiment falleril, la desacceleració econòmica, la pujada de l'euribor i la disputa de l'Eurocopa de Furgol, han provocat esta preocupant sequera.

A esta realitat s'afegix la voluntat ferma de complir i fer complir la normativa vigent que en este capitol marca inflexiblement el número d'onze senyoretes (ni senyores ni dones sinó senyoretes). Mentres que la sequera ha provocat que només siguen set senyoretes (ni senyores ni dones sinó senyoretes) les que han donat resposta a la crida per a cobrir les places vacants.

Segons les fonts ben informades d'una uep d'informació fachera local http://www.som-hi-fallers.com/, en les desfilades protocolàries i actes oficials, les places que no queden cubertes per les senyoretes seran okupades per membres femenins de la Replatachunta de manera que a ulls de l'observador queden els onze llocs cuberts com Déu mana. Este extrem no ha pogut ser confirmat pero pareix que és l'opció que es baralla com a definitiva.


1 comentari:

Corpi ha dit...

Xe, xe, xe, què bo. Amunt Xèquia i Suïssa a la sèquia.