24 de juny 2008

Petacé Vol Separar-se

Secció Ejpaña. Crònica de societat

Nota d'Achències


Segons fonts pròximes a la Moncoa, el president del govern Petacé ha decidit separar-se de Crisis la seua acompanyant des de fa uns mesos. Segons informen les mateixes fonts, el president Petacé mai havia volgut reconéixer esta relació amb la senyoreta Crisis, pero les evidències eren importants.

En tot cas, després d'uns mesos de relació, Petacé no vol ni nomenar-la, encara que tampoc sap com llevar-se-la de damunt. Ha intentat congelar-li les converses mensuals que tenen, pero ella persistix en acompanyar-lo. Li ha promés 400 coses d'aci a final d'any, pero ella diu que o són totes de colp o que no li lluixen. Li ha presentat al senyor Majoy president del PePeE (Partit Popular d'Ejpaña) per si pensava que amb ell estava millor, pero el senyor Majoy ha dit que amb la seua Crisis ja en té prou. Per últim, inclús ho ha deixat caure en públic davant de la Villa i Corte, pero ni aixina.

Petacé vol separar-se pero Crisis li ha agarrat carinyo. En posteriors informacions estarem a l'aguait que com evoluciona esta relació.