19 de juny 2008

Exaltació de la Secretaria Machor

Secció Ejpaña

Ganivet de premsa del PePeE

Tot està preparat al Cap i Casal de la Comunitat per a l'exaltació de la nova Secretaria Machor del PePeE per a este exercici, la senyoreta Maria Do Lores Constipat a la que rendiran pleitesia els delegats vinguts de tots els racons d'Ejpaña.

L'acte s'encetarà demanant la presència a l'escenari del President d'honor de la nostra comissió pepeera, Don Jose Mari Angar que a ben segur dedicarà unes sentides paraules al Secretari Machor Eixent, Angel Aveces, i també a la nostra estimada Secretaria Machor.

Sense més espera, ocuparà el lloc que li correspon a l'escenari la senyoreta Maria Do Lores Constipat que saludarà als presents amb un somriure i menejant la mà com dicta l'estricte protocol. A continuació les tres persones que formaran la seua Cort d'Honor de Vice-Secretaris Machors, Ana Mazo, Javier Cadenas i Gonsales Bons, tindran l'honor d'apujar per la pasarela la banda que acreditarà a Maria Do Lores com a la nostra màxima autoritat pepeera per al pròxim exercici.

Una volta embestida amb la banda, serà el moment de les paraules emocionades del nostre President Perpetu ad In Aeternum, Don Manuel Praga que fent gala de la seua desbordant prosopia, ergonomia i locuasitat no tardarà en emosionar-nos com fa habitualment fent brollar alguna llàgrima dels ulls de la nostra Secretaria Machor.

Per últim serà el nostre president, el Senyor Majoy qui faça entrega del pergamí que acredita a Maria Do Lores en el seu càrrec i posteriorment s'adrece als presents per a indicar-los que facen que el seu regnat siga inoblidable i maravellós, al mateix temps que a la nostra Secretaria Machor li demanarà que continue sent com és i que no canvie mai.

I com no podia ser d'una altra manera, tots ens alçarem per a lalarejar junts, el nostre himne nacional.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tot aixo se fará rapidet, no ? i despres de tants romanços, bandes ,xarradetes, protocol i gaites, tots a dinar , paelleta a la platja, que pa daixó em vingut.
Be, pa daixo i per a atres cossetes que no podem comtar per aqui, va si, ho dire.

Yeeeeee Pakito ,no tindras unes entradetes per la Formula guan degratis ? com a detall per vindre al Cap i Casal, total, som uns poquets y les banderoles de Ejpaña per animar al Alonso les portem ia.

Anònim ha dit...

Majoy a dit..

Que nadie pierda la "espereranza" ,,, de vista, donde estas jodia..