07 de gener 2008

La millor Cavalcada de l'història



(Ganivet de premsa de l'Achuntament)

Com no podia ser d'una altra manera des de que mana el PePeT, la cavalcada de reixos del passat dia 5, ha sigut la millor de l'història celebrada al nostre poble.

Ses Magestats manifestaren a l'Excelentíssima la seua gratitut per la maravellosa acollida i li comunicaren que demanara disculpes als xiquets als que no havien aplegat els caramelos i les llepolies pero tot fon perque la gran iluminació de l'Avinguda els havia encegat de tal manera que no veien pràcticament res, tot i els seus poders màgics.

Encara que la descàrrega de llum que dominava l'Avinguda dels Màrtirs de Chunta Local els va dificultar la visió, no els va impedir sentir els plors dels xiquets per l'emoció de la seua presència i els crits de satisfacció, cosa que varen agrair molts especialment a l'Excelentíssima com a primera representant de tots els ciutadans i ciutadanes, i xiquets i xiquetes. Dit açò, abandonaren les dependències municipals per a dedicar-se a la seua tasca habitual durant eixa nit.

Per tant un èxit més del nou règim que governa l'Achuntament, una gestió perfecta i una demostració més de que sense balafiar els euros de les arques municipals es poden fer actuaciones més que dignes, impactants, i de l'agrat de tots, i el que diga o pense lo contrari és un afecte a l'antic règim.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

vergonyós l'acte de reis d'anys anteriors organitzat pel govern socialista, s'utilitzaren joguets fabricats per xiquets chinesos explotats, la cola per arreplegar un joguet era interminable, s'armaben nombroses gresques i l'únic sentit era arreplegar un joguet gratis, no l'il.lusió de vore els reis.En guany les coses han canviat,i criticar pel fet de no donar joguets hem dona la sensació de que és una actitut purament consumista e interessada.

L'eScLaFiT ha dit...

Benvolgut anònim, L'eScLaFiT no critica res, simplement informa. En tot cas no podem informar de fets ocorreguts abans del nostre naiximent, pero no dubte vosté, que si haverem tingut vida, haverem informat de totes totes, perque ja sap vosté que mentre hi ha vida hi ha esperança.

Anònim ha dit...

ale. els propepers parlant de consumisme, açò si que és hiperrealitat.

Enhorabona als que feu aquest blog, sou els millors.

L'eScLaFiT ha dit...

Estimat anònim segon, gràcies per les lloances a totes llums immereixcudes puix que simplement som uns notaris de l'hiperrealitat com vosté molt bé ha assenyalat.