14 de novembre 2007

Valéncia no té port, és de Madriz





(Replegat de Canal Cou a la migdiada)
Segons declaracions efectuades a Canal Cou per Na Frita Palmerà, a la sazón, alcaldessa del Cap i Casal del Regne de Llevant, "els valencians no tenim port sinó que és dels madrilenys." Esta revelació de l'alcaldessa al voltant de l'autèntica identitat del, fins a hui, conegut com a Port de Valéncia, és, segons ella, efecte de la Llei de la Poca Memòria Històrica aprovada pel consistori per unanimitat, i que representarà tot un seguit d'iniciatives que prendrà l'equip de govern a partir d'ara.

En concret i en compliment d'esta llei, retiraran de la plaça de l'Achuntament de la capital del Turia, l'estatuta de Vinatea per antimonàquic i posaran una rèplica del Oso y el Madroño. Al mateix temps les plages canviaran el seu nom massa localiste. Les Arenes serà a partir d'ara Playa de Lavapiés; La Malva-rosa, Playa de los Panchitos; El Saler, Playa del Foro i la de Pinedo, Playa del Kilómetro Cero.

Na Frita Palmerà, no ha volgut deixar passar l'oportunitat de demostrar la seua més sumisa actitut, per a anunciar que en la pròxima Cridaaaaaa!!! li seran lliurades al senyor Majoy, futur facher mallor de tots els ejpanyols, les claus del port per a remarcar la seua identitat madrilenya.

1 comentari:

Rafel de Lluny ha dit...

Molt boooooo,hahahah
I els "indígenes", q hauríem d'estar en reserves(ja q estem en perill de desaparéixer), anirem a les platges a vendre als madriles(autèntics amos per dret diví de Madrid,distrito Playa) tallaes de meló d'alger o gallonets de taronja fresquets.
Si mos queixem perquè volem. Xe q mos donen faena i tot.