15 de novembre 2007

Apagada Universal


(Remés pels Iluminats dels Últimes Dies)

A tota l'humanitat:

Hui a les huit, s'ha apagat el món. Els ecologistes vos diran que tot ha segut per a concienciar a la societat al voltant dels efectes malignes del canvi climàtic. Els governs afirmaran que és la seua contribució a l'estalvi energètic. Els Achuntaments que era necessàri per a netejar els fanals de les avingudes. Les associacions de comerciants que ha ajudat a que resalten els seus ròtuls. Pero tot és fals, tot està emmarcat dins de la conspiració global per a que no vos assabenteu de la realitat.

L'apagada universal de hui a les huit és el primer signe de la fi del món. Ho podeu comprovar al Llibre de la Revelació que va escriure el nostre profeta per inspiració divina i que podeu comprar per un mòdic preu si vos poseu en contacte al següent correu: iluminatsdelsultimsdies@cash.net

El Llibre de la Revelació afirma que l'anunci dels últims dies del món serà una foscor impenetrable precedida pel sorgiment d'una veu emprenyadora provinent dels fills de Bolivar. Eixe dia, eixa nit, serà el primer de l'Apocalipsis. (Escolteu, que no és ni un triller de la pròxima película de Tarantino, ni l'anunci de la retransmissió d'un partit de la Champion)