08 de novembre 2007

Confirmat: Tindrem Hospital





(De collita pròpia)
El Conseller Rampa en la seua visita a la nostra localitat ha confirmat que gràcies a l’esforç dels nostres conciutadans pegant als seus enviaments postals els segells especials del Plan Sur, l’Hospital més gran de L’Horta Sud-Oest serà una realitat durant esta legislatura.

L’Excelentíssima ha manifestat la seua alegria i satisfacció per esta fita històrica i per la colaboració ciutadana que farà possible el compliment de la seua promesa electoral i un somni que el nostre poble vorà acomplit.

Els diversos mitjans de comunicació local s’han fet resó d’esta visita i este anunci determinant per a la nostra història. Ciutat del Pepet ha assenyalat que la construcció de l’Hospital durant esta legislatura és el gran triumf de la política de l’Excelentísima i del nou règim i una demostració més de l’acompliment de les promeses. El Quadentí arreplega que este anunci és un gran incomplement més del Pepet perque revisant el projecte apareix un llit menys dels que prometeren. Por a Séquia s’alegra pels veïns i les seues llengües donat que alguns d’ells ja havien manifestat que tenien trencaments fibrilars dels musculs propis. Elmillorpoblet ha prestat el seu servici de traducció a la resta de mitjans per a escriure les notes de premsa en la nostra llengua. Mentres que Poblet Lliure ha proposat que el 7 de novembre siga declarat festa local i Dia de la Segellada en record dels ciutadans i ciutadanes que es deixaren la llengua en l’esforç per aconseguir l’Hospital.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Et falta dir que cuan el sr Rambla va entrar per la porta del nostre Ajuntament, la autoritat present, el sr Pedreta, li va dir "a on va voste", per indicar-li el camí o fer-lo passar pels ara si, ara no uniformats.

L'eScLaFiT ha dit...

És que L'eScLaFiT compta amb un planter curt i no podem estar en tots els llocs, encara que podem nomenar-te corresponsal del diari a l'Achuntament des d'este mateix moment. Accepta vosté l'oferta?