05 d’octubre 2007

Reaccions polítiques i cíviques a la taxa




(nota de la Redacció) No hem esperat molt per a rebre per correu electrònic, cridades telefòniques, cridades pel carrer, senyals de fum i telepaties diverses, les reaccions a la mesura de gran fondària política i indefugible visió de futur de l'implantació de la taxa d'ocupació de la via pública a les falles del poble. Vos fem saber, les opinions dels diferents partits polítics de la nostra localitat.

El PePet ens ha manifestat que han esperat 28 anys per a pendre estes decissions, i que, per suposat, tot està perfecte.

El PESOÉ ha declinat fer declarions llevat de les paraules del seu portaveu: Millor callar que no aventar la falla.

El BLOG ha assenyalat que demanaran que es demane un informe vinculant per a demanar una opinió, mentres tant s'abstenen en este cas.

Des d'Esperança Unida han indicat que tota la culpa és del BLOG per no voler signar el Compromís pel Poble.

Funció Valensiana ha comunicat que: Mos pareis una mida catalanista.

Colisión Valensiana s'ha expressat en la mateixa línea que els anteriors, pero pegant-li una volta al nano: Nos parece una medida pancatalanista.

Encara que per a Esperança Republicana T'alabem Carod, afirmen tot lo contrari, és dir: "aquesta taxa és una clara imposició de l'ignorància blavera".

En el PESEDÉ estaven molt contents, o això pareixia per telèfon

Units X Sensevots han explicat que la mesura els semblava molt centralista i gens nacionalista.

Per últim, i sense crear precedent, U de centre ha dit que estava molt ocupat i que no li havia donat temps de valorar la proposta, pero que, en tot cas, parlaria en la seu central per a que li enviaren unes bases centristes per a dir la seua.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Crec q la millor mesura per a denunciar la taxa és una Funció Valenciana amb el Blog i Units X Sensevots... inclús alguns de l'Esperença unida , AIXÒ SI Q ES VISIÓ DE FUTUR per anul·lar la taxa.

ALGÚ DE MISLATA