27 d’octubre 2007

Proclamació del Facher Mallor de Valéncia






(Ganivet de premsa de Chunta Central Pepera)
En el dia de hui, en un recinte ferial de la capital llevantina ple de gom a gom i totalment enfervorit (com es pot observar a la fotografia adjunta), ha segut proclamat el facher mallor del Partit Popular Ejpañol (PePeE), el Senyor Majoy per l'alcaldessa de la capital del Turia, Na Frita Palmerà. L'acte, que ha comptat amb la presència de representants de la societat civil, militar, eclesiàstica i motera, s'ha convertit en un testimoni de lloança i pletesia cap al Facher Mallor proclamat.

El senyor Majoy, que s'ha mostrat visiblement emocionat, ha estat acompanyat per la seua Cort d'Honor, Templança Guirre i Ana Castor del sector Kilómetre 0, Angel Aveces i Duardo Casplana del sector Dur, Machor Oveja i Maria San Pil-Pil del sector Més Dur Encara, i Javier Amenas i Alpesto Rui Vodafón del sector Llamada en Espera.

Ha actuat de mantenidor el Molt Honorable President de la Cheneralitat de la Comunitat de Veïns, En Francisco Cams i Bancajas, que ha emocionat a tots els presents en la remembrança de la vida i obres del Senyor Majoy. Després de les seues sentides paraules, els assistents s'han alçat respectuosament per a tancar l'acte de la proclamació del Facher Mallor, cantant l'Himne Rechonal de Llevant i tararejar el gloriós Himne Nacional