29 d’octubre 2007

Presentat el nou segell postal

(Ganivet de premsa de Correus)

A Correus li ompli d'orgull i satisfacció presentar este nou segell que els habitants del nostre poble hauran d'incorporar als seus enviaments postals, i d'esta manera abastar l'objectiu colectiu de construir entre tots i en esta legislatura el millor hospital de l'horta sud-oest. Una simple ajuda de 25 cèntims de més en cada enviament i tots i totes podrem fruir d'esta magnífica obra d'ingeneria i de servici sanitari públic (pero gestionat com Déu mana de manera privada) per a tots els habitants de la Comarca.

El portaveu del PePeT ha manifestat que amb esta decissió i un espentonet de la Conselleria, a l'hospital li queden 4 dies.

El portaveu del PESOÉ continua afectat transitòriament d'afonia mentres continuen buscant solucions al seu propi Plà.

El rechidor del BLOG ha declarat que a pegar segells no li guanya ningú com demostra que quedà primer en la carrera del Correllengua, i que també és el primer dels hospitalaris, aixina que a donar la cara per l'Hospital no es quedarà darrere.

Altres forces minoritàries continuen en la seua línea, Funció Valensiana ha qualificat l'iniciativa de catalanista, Colisión Valensiana ha anunciat que es querellarà contra Correus per pancatalanista, mentres que Cocció Nacionalista Valenciana ha mostrat el seu malestar pel centralisme de Correus al no fer us d'un simbol del poble com la Torre o la Creu de Pere