03 d’octubre 2007

La Platachunta comença a rodar


(Ganivet de premsa de la Platachunta) La Platachunta pren les seues primeres decissions en un ambient de predisposició total de les comissions i acceptació incondicional per part dels presidents.


La Platachunta, en un gest democràtic sense precedents en les falles del nostre poble, ha decidit distribuir les funcions de secretaria i de tresoreria en una persona tan sols, un faller de pes, que a partir del dia de hui passarà a ser el Secretari en Cap i Tresorer General. Una volta elegit per aclamació dels presents, el Secretari en Cap, va afirmar que estava capacitat per a dur avant eixa faena i tota la que li donaren, ell i tots els membres de la Platachunta, i com a exemple va posar el cas, d'un membre que anava a representar a dos comissions diferents, encara que de moment s'ha de buscar com botar-se a la torera els impedints legals.


Per a finalitzar, el Secretari en Cap, va afirmar que les línees d'actuació de la Platachunta serien, tornar a implantar el trage de negre tradicional dels fallers, impedir que les falleres desfilen sense la seua banda reglamentària, uniformar a tots els músics que participen als actes fallers i deixar de fomentar experiments culturals en les falles, "la cultura als col.leges i als museus, no és cosa dels casals."

2 comentaris:

Anònim ha dit...

recapacita en este tipo de comentarios y dejar trabajar a la gente, no querais juzgar, antes de ver los resultados.

L'eScLaFiT ha dit...

Estimat anònim, açò no és un comentari, és una noticia enviada pel ganivet de premsa de la Platachunta que des de L'eScLaFiT simplement transcribim. Esperem que en el contexte d'hiperrealitat d'este diari sensacionaliste i macarrònic entenga vosté esta notícia. En tot cas li volem agraïr la lectura del nostre diari.