19 de setembre 2007

L'eScLaFiT ha resucitat


En el dia de hui, el 19 de setembre de l'any de Nostre Senyor de 2007, podem certificar que L'eScLaFiT ha resucitat. ¡Alabat siga el foc purificador!


Segons declaracions del propi afectat la causa d'esta resurecció sobtada ha segut molt clara i diàfana: "He pensat que anava a reviure perque m'avorria" Encara que segons fonts ben informades la causa d'esta reaparició està ben lluny d'este avorriment manifestat, més be al contrari, la situació enforfoguida de la festa fallera a Torrent, ha despertat de nou la fera, encara que, naturalment, en les seues manifestacions públiques després de tornar a la vida, no volia començar a fer-se enemics.

Amb un Vicepresident 1er executiu dimitit-cesat, amb una Chunta Local Fallera dimissionària, amb una alcaldessa intervencionista al més pur estil marxista-leninista, amb unes postulants esperant la seua oportunitat, amb unes comissions acomplexades o amb un reglament faller (antic) tirat al fem, i el nou amagat en un calaix, entre atres coses... ¿i encara vos pregunteu per qué resucita L'eScLaFiT? Si açò està més calent que les cendres de la falla...