22 de setembre 2007

El fem torna a casa



En el dia d'ahir, el Tribunal de Chustisia de la Constitució Suprema va decidir que la taxa de residus urbans i reciclatges diversos, és dir, l'impost revolucionari del fem, era inconstitucional, cosa que va motivar la reacció dels diferents grups polítics de l'Achuntament.


El PESOE, callà (millor callat que mal acompanyat), el BLOG, demanà (que ho tornaren tot), i el PePeT (1), va decidir reunir-se per a vore que decidien entre tots. Al remat convocaren un Plé Extraordinari d'un únic punt del dia: ¿Qué fem amb el fem?

Al Plé Extraordinari acodiren tots els regidors i els Barreros de l'Excelentíssima. El BLOG tornà a demanar, el PESOE tornà a callar, i el PePeT va ser aplaudit pels Barreros de l'Excelentíssima, acció que va impedir que s'enregistrara l'intervenció del seu portaveu.

La decissió final va ser anunciada posteriorment en roda de premsa per l'Excelentíssima. "Els tribunals ens han donat la raó i la nostra voluntat es tornat les taxes cobrades, però com la gestió econòmica de l'antic règim ha segut tan nefasta, l'Achuntament no pot assumir estes despeses, per això hem decidit tornar a cada conciutadà les seues bosses del fem des que la taxa està en vigor, serà com retrobar-se amb els records, amb un temps que pensàvem perdut, i en tot cas, sempre és agradable poder tornar a casa."

Segons pareix, això sí, cada torrentí haurà d'anar a l'abocador per a replegar les seues bosses per a procedir al seu reconeiximent, per lo que des de l'Achuntament es prega paciència, civisme i concienciació ciutadana. En definitiva, una promesa complida més per part d'esta administració.

(1) PePeT (Partit Popular del Nostre Poble)