27 de setembre 2007

Consumació de la Platachunta


Al remat, ha quedat consumada la Platachunta Fallera per decret del nou règim, amb la cabotada dels presidents de les comissions i la colaboració de postulants, escolanets, fallers-de-tota-la-vida, estobadores, amants de les condecoracions, caçadors de palets, creadors de reglaments, falleromajoristes i playbackers, tot un seguit de representants de bona part de la fauna fallera.

La Platachunta, eixa superestructura fallera provisional amb esperit de continuitat, regirà els destins de les falles del poble, fins que estes es cremen el pròxim 19 de març, si abans no hi ha un milacre; i una volta apagat el foc i enceses les cendres, ja dirà l'Excelentíssima com acaba el ball.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ya me veo reivindicando las verdaderas tradiciones falleras, el verdadero traje de fallero ese traje negro tan elegante, y las mujeres como toca, con banda, y con pompones en los zapatos y el pañuelo en el anillo.

Por fin van a regresar los verdaderos valores falleros, para dar lucimiento y regresar al puesto de prestigio que anteriormente teniana las fallas torrentinas.

Ya era hora.