20 de gener 2010

Avingudes Per Tot Arreu


Secció del Cap i Casal

Ganivet de premsa de l'Achuntament del Cap i Casal

L'Achuntament del Cap i Casal, encapçalat per Na Frita Palmerà, està decidit a acabar amb la degradació dels barris del Cap i Casal, i a poc que els analistes municipals detecten que en un barri hi ha una mostra de degradació, encara que siga mínima, es posarà en funcionament el programa APTA (Avingudes Per Tot Arreu) per a finiquitar per la via ràpida qualsevol aguaitó de degradació.

En este sentit i com a lliçó per a la resta de barris, el primer lloc de la ciutat on es posarà en marxa el programa APTA, serà en Ca-Panyal, eixe barri que per cabuderia li dóna l'esquena a la resta del Cap i Casal, de manera que tirarem a terra la degradació, enderrocarem la degeneració, assolarem la desvalortizació i construirem una Avinguda que vaja des de les torres cap a la mar sense parar.

Pero avisem que no pararem aci. Tenim avingudes per a parar un carro. I això de que el Govern de Petacé vol fer autovies en lloc d'avingudes, res de res, el Cap i Casal és un organisme autònom i farà les avingudes que crega convenient i on les crega adients per molt que diga Petacé, el Tribunal de la Suprema Justicia o la Funció Europea, perque aci ens deguem als interessos dels nostres ciutadans i ciutadanes i estos demanen a crits, una avinguda pel Ca-Panyal. De fet, ara mateixa estan manifestant-se milers de persones a les portes de l'Achuntament demanant esta avinguda.

1 comentari:

Xavier ha dit...

Xe, quanta raó!

;)