22 de maig 2009

Tots Pel Vot i Europa En Terra


Secció Europe's living a celebration

Ganivet de premsa de la Funció Europea

Arriba juny i de nou, encara que parega que no passa el temps, tenim davant les eleccions al Cagament Europeu. A l'estat ejpañol, eixe estat de la Funció Europea de demarcació única (si exceptuem l'estat lliure federat de Portogal), són moltes i diverses els partits i coalicions que es presenten a les urnes i que ahir encetaren la campanya electoral.

El partit més votat al 2004, fon el PeSOÉ, que baix el lema "Este partit l'anem a guanyar" presenta una llista encapçalada per Juan Frenando Loves Apillar, que vestit esportivament va rematar el primer cartell electoral fidel a l'eslogan de campanya de la seua formació.

En segon lloc quedà el PePeE-Partido Popular d'Ejpaña que presenta com a cap de llista a tot un veterà de les banquetes (seguint el simil dels seus adversaris polítics), Mayor Ojera, l'home orgullós de que el seu iaio parlara euskara en l'intimitat i per tant capacitat per a dur a Europa el missatge clar i concís dels conservadors: "Ara PePe, després D. José"

A molta distància en vots i representants, la resta de candidatures, de les que serà possible que tinguen representació segons les diveres enquestes i qüestionaris a les eixides del mercat les següents: BLOG-Codificació per Europa, que presenta baix el mateix parany una codificació de sigles de partits nacionalistes, federalistes, autonomistes, regionalistes, provincialistes, comarcalistes, localistes i del barri, encapçalada per Ramon Tremola i Valcel, que curiosament es presenta amb un lema molt semblant al del PePeE, pero conjugant dos idiomes uropeus "Ara Cat, després Dog".

També concorrerà, A la Izquierda de todo, coalició que pregonarà la consecusió de la Tercera República Uropea com a solució magistral a la crisi i a tots els problemes de l'humanitat. El cap de llista és Güili Peyes, i el seu eslogan tot un clàssic de totes les eleccions, "El teu peu a Uropa".

Tanca el llistat de les actuals candidatures amb representació, Uropa dels Pobres-Verds (pantone encisam), amb Cossiol Llum.meras i Víes que intentarà superar les prediccions de les enquestes baix el lema "Una Uropa en plural (són dos)"

Entre els que no tenen representació actualment, pero aspiren a tindre alguna, està UPyD, l'acrònim d'Upa y Dance, més coneguda com la formació de Pocha Diez, que presenta a l'alegria de la huerta Fransisco Sosa Beethoven, amb una lema molt graciós també (sobre tot per als estudiants) "Yo corrijo".

També aspiren a obtindre representació, Els Verds (pantone autèntic)-Club Verd Uropeu, bioencapçalats per Kristiana Lasaque amb un lema com sempre fruit del seu ecoptimisme "El futur és pert".

Sense cap possibilitat d'aconseguir escó uropeu, sense cap coaligat tampoc, pero sempre pensant en la defensa dels interesos valencians com demostra el seu lema "Trau-li la fruta a Uropa", es presenta Funció Valensiana, amb el seu candidat a tot i també president, José de Manuel Sillares com a número u.

La nota anècdotica d'estes eleccions la posarà Colisión Valensiana que amb el seus Menejadors Valensianistes d'Uropa demanaran que els votants s'abstinguen d'anar a les plages el dia de les votades perque hi ha sospites ben fundades que l'arena està plena de catalanistes.