15 de desembre 2008

Sabates De Destruqsió Masiva


Secció Internasional

Ofisina de premsa del president en excedènsia

Yorch W. Gush tenia raó i ha segut ell mateix qui ho ha demostrat, perque com defenia des de fa anys, a Mirack fabricaven sabates de destruqsió masiva. Des d'un prinsipi el president dels yuesei havia defés els informes ultrasecrets dels manufacturadors de sabates i components com la CIA (Caixes d'Integrar en Armaris) o el FBI (Frabricant de Botes Incorporated) que asseguraven que a Mirack s'estaven elaborant sabates sense llisènsia i d'ahí que siguen conegudes com de destruqsió masiva, perque eixe és el seu destí segons la llei, la destruqsió.

Esta qüestió sense resoldre era com una puncha clavada en el seu cor, i per això, el propi Yorch W. Gush, va desidir viachar a Mirack per a descobrir la veritat. Només arribar a este pais de l'Orient michà, ell i el seu equip es posaren a la faena de revisar les sabates de tots els mirackians. I precissament en una d'estes revisions rutinàries, de sobte un dels presents davant la certesa de ser descobert va encetar un fuga cap a davant i va llançar les seues sabates de destruqsió masiva contra el president en excedènsia dels yuesei, pero este, entrenat pels propis grup d'elit de l'exercit yuesista, va evitar els dos llançaments.

Després de l'insident, els tècnics de la CIA i el FBI alli presents van certificar que les sabates no tenien llicènsia, com sempre havien sospitat, extrem que a Yorch W. Gush li va dibuixar un somriure a la cara perque va pensar que per primera volta en huit anys tenia raó en alguna cosa.