22 d’octubre 2008

Una Diana En El Mercat


Secció Local

Ganivet de premsa del PeSoÉ local

El Club Monisipal del PeSoÉ local, amb el seu portaveu al cap i els crítics a l'esquena, vol denunciar que el nou rèchim de govern del nostre Achuntament ha instalat en el Mercat Monisipal de baix, una oficina de PIM-pam-pum en el que es distribuix bàsicament propaganda política en la que, continuant en la tàctica del nou rèchim de govern, es tracta de tirar per terra la gestió dels nostres 28 anys al càrrec de la Casa Gran, i apuchar als altars la gestió realitzada durant estos mesos, és a dir, que ens tira al centre de la diana.

Com declara el portaveu del PeSoÉ, "que a les revistes i periòdics només isquen fotos de l'Excelentíssima és normal, que el BIM (Bulletí d'Informasió del Moviment) només siga lloes i vanaglòries de les diferents rechidories no ens espanta, perque tot això ho ferem nosaltres també, pero açò de l'oficina del PIM-pam-pum mai en la vida ho haverem pensat de fer, per això pensem que és competència desleal."

5 comentaris:

Anònim ha dit...

MOlt bó

Anònim ha dit...

Sou els millors... o se diu els michors?

L'eScLaFiT ha dit...

Estimats anònims de hui. Gràcies per la seua lectura i per les seues lloanses.

En quant al comentari ortogràfic de l'últim anònim hem de dir-li que michor seria una castellanisació de la nostra llengua comunitària, a no ser que es referixca a "machor" o "michos", que en este cas, sí s'escriuen com hem transcrit en este comentari.

Anònim ha dit...

És que fa uns anys el PeSOé no necessitava casetes fixes. Havien inventat el Rochanocop. Espere que faça un blog sobre la inspecció de l'IAE que ha fet més mal que una tronà.

L'eScLaFiT ha dit...

Estimat "si vols més para el cabàs" com a tots els nostres amables lectors i lectores li donem les gràcies per la seua visita i participasió.

En quant a la qüestió del IAE, si es referix vosté a la Inspecció A les Empreses per part de l'Achuntament tenim al nostre equip d'investigasió darrere de la noticia, pero en tot cas, com el vechem a vosté afectat, no tinga cap dupte en posar-se en contacte amb la nostra redaqsió per a elaborar l'informasió corresponent.