24 de setembre 2008

El Chafranar Canvia de Nom

Secció Local

Ganivet de premsa de Cous Esplais

El Consell d'Aspiracions de la mercantil monisipal Cous Esplais ha donat la seua llum gris-formigó, al projecte de canvi de nom del Chafranar pel de Racholar. Este canvi de denominació du aparellat canvis a la fisonomia d'esta zona del nostre poble que consistiran en la desaparició de la molesta horta, per bonics edificis que brollaran per tot arreu i que seran beneficiosos per a tots. Segons informa la pròpia mercantil, que el Chafranar continuara com a horta, impedia que es soterraren les vies del metret al seu pas per la nostra localitat, una reivindicació ciutadana, com es pot comprovar a les portes de l'Achuntament cada dia que els representants veinals es manifesten demanant esta iniciativa.

Per altra banda gràcies a la transformació del Chafranar pel Racholar des del nostre poble farem una aportació principal en la solució a la crisis que patix Ejpaña per culpa de Petacé. Esta aportació vindrà donada perque la gran machoria dels edificis que es plantaran seran VPP, és a dir, Viviendes del PePé, a les que accediran qui complisquen els requisits habituals. I per tant la mà d'obra de la plantació de viviendes que es troba desconcertada tindrà l'oportunitat de continuar plantant, i per tant contribuir a que no putche el paro, tot i la nefasta gestió de Petacé.

Este nou projecte de Cous Esplais es troba emmarcat en el Plà d'Acció Territorial del Racholar de la Comunitat constituit per a salvar les diferents espècies de racholar de la nostra terra davant les dificultats provocades per la crisis, i per això la Consergeria de l'Atabó el tramitarà per la via d'urchència