24 de gener 2008

Gafarrón NO, l'Excelentíssima SI



(Ganivet de premsa del PePeT)


Des de que el nou règim governa els designis del nostre poble, tot ha millorat que és una barbaritat. No ens afecta ni el suposat canvi climàtic amb que l'esquerra ens vol espantar. Ara, els fruits de la maravellosa gestió que el PePeT està desenrotllant a l'Achuntament del nostre poble, s'han manifestat en la figura de l'Excelentíssima, perque el nostre amo i senyor el PePeE (Partit Popular Ejpañol) ha designat a la nostra màxima representant candidata a la Cort d'Honor de Diputades Majors i, ademés, en puesto d'eixida.

D'esta manera, lo que no ha aconseguit Alpesto Fluix Gafarrón, a la sazón, Ilustríssim de la Villa y Corte, ho ha fet possible la nostra Excelentíssima. Naturalment la gestió d'un i altre no es pot ni comparar. El senyor Gafarrón s'ha limitat a foradar la seua ciutat i a rodejar-la de túnels, mentre que aci, al nostre poble, en tan sol uns mesos de nou règim, hem acabat amb tots els problemes que varen generar 28 anys de desgovern del PESOÉ, els mateixos que tant defenen a Gafarrón pero que mai el votarien.

Esta designació és un premi a la figura de l'Excelentíssima, a la gestió immillorable del PePeT, pero també un reconeiximent a tot un poble que està eixint del seu oblit per a situar-se al lloc que li correspon com a gran ciutat.
Vixca el poble!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sí amics esclafats i hiperreals, és de bon Torrentí alegrar-se´n i si no estàs content, és perquè no seràs bo (ergo, d´esquerres, catalaniste mal parit o de la sera de en front. O les tres coses, quí sap?)
Són les coses del "nou réchim"

L'eScLaFiT ha dit...

Si, amic anònim, determinada part de la nostra societat li té por a la diferència, pero... la diferència està tan present que és impossible ignorar-la.

Des de L'eScLaFiT ni ens alegrem ni ens molesta la situació de l'Excelentíssima, pareix mentira que un mitjà tan humil com el nostre, siga dels poquets que encara manté l'objectivitat en estos asumptes, pero de nou, aixina és la realitat o hiperrealitat en este cas.

Per altra banda, el consell de redacsió de L'eScLaFiT és tan divers ideològicament com l'hiperrealitat mateixa: Hi ha d'esquerres, de centre i cap endins. Hi ha catalanistes i blavers. D'esta sera i de l'altra. Pero, això sí, mal parits ni un, que les nostres mares són unes santes.