12 de novembre 2007

Més càrrecs per al Secretari





(De fonts internàutiques)
Segons informacions aparegudes al www.elquadenti.com el Secretari en Cap i Tresorer General de la Platachunta ha assumit des del dijous passat la presidència local del partit polític Funció Valensiana demostrant als qui dubtaven de la seua capacitat per a exercir els dos càrrecs fonamentals de la Platachunta, que no tan sol podia amb ells sinó que també pot amb un tercer.

Per al Secretari en Cap, Tresorer General i ara, President de Funció Valensiana, és un orgull encapçalar el projecte local del partit únic valencianiste i ha afirmat que no li suposa massa càrrega de faena agarrar esta nova responsabilitat, de fet, el discurs no va més enllà de criticar qualsevol iniciativa per catalanista sense més argumentació, i va voler posar una sèrie d'exemples: "Que volen llevar les bandes de les facheres: ¡catalanistes! Que volen llevar el tradicional trage de negre de tota-la-vida: ¡catalanistes! Que volen rotular tot en valencià: ¡catalanistes!...

Des de la redacció de L'eScLaFiT volem aprofitar l'ocassió per a donar-li l'enhorabona al nou president, mentres esperem impacients quin serà el pròxim càrrec que assumirà des de la seua gran laboriositat fallera.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

C...ons, que no teniu un altre amb què ficar-vos?

L'eScLaFiT ha dit...

Estimat anònim, aci tenim l'orgull i la satisfacció d'informar de tot lo que passa al nostre poble, des de la nostra òptica particular com anunciem a l'encapçalament. Si ens haguerem volgut ficar amb algú per este tema podiem haver dit que esta persona encarnava la Falleríssima Trinitat, és dir una sola persona i tres càrrecs diferents, pero no ho hem dir, precissament perque creguem en l'objectivitat de les informacions d'esta realitat histriònica en la que ens menegem.

En tot cas, gràcies pel seu comentari. Prenim nota per a pròximes informacions a este respecte.